Razie rutieră de amploare! 140 de șoferi sancționați de polițiștii doljeni

993

În ultimele 48 de ore, poliţiştii doljeni au depistat 140 de persoane care nu au respectat legislaţia rutieră, în urma abaterilor constatate fiind aplicate amenzi în valoare totală de aproximativ 35.000 lei.

Polițiștii au constatat 10 infracţiuni, fiind depistați șoferi care conduceau fără permis sau se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Dolj au organizat, în ultimele 48 de ore, acțiuni care au vizat depistarea și sancționarea şoferilor care circulă cu viteză excesivă, precum şi a celor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, sau altor autovehicule.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 140 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de aproximativ 35.000 lei.

Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 23 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au depistat 5 şoferi care conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice și alte 5 persoane care circulau pe drumurile publice, deși nu dețineau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, după cum au anunțat reprezentanții IPJ Dolj.