Razna prin povești, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

995

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova își așteaptă cu drag publicul de toate vârstele la întâlnirea, amuzantă și plină de surprize, cu doi clovni, mereu puși pe harță și care o iau Razna prin povești, sâmbătă și duminică, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Spectacolul Razna prin povești, creat de actorii Oana Stancu și Daniel Mirea, poate fi văzut sâmbătă, 27 iunie 2020, de la ora 17:00, iar duminică, 28 iunie 2020, de la ora 11:00, pe esplanada Teatrului Colibri.

 „Îl jucăm cu mare bucurie și spre bucuria publicului între 5 și 95 de ani. L-am creat inspirați de o scenă din spectacolul Unde se ascunde zmeul, regizat de Alexandra Davidescu, pentru publicul de toate vârstele, pe înțelesul tuturor. Alături de <<A mică>> și <<Ăl mare>>, cum își spun cei doi clovni, fiecare își regăsește copilul de odinioară.“ Oana Stancu, actriță

 „Cei doi clovni, deși prieteni, se ceartă mereu și, puși pe harță, ajung în fața publicului unde se fac de toată isprava, încurcă poveștile și iar se ceartă, iar se-mpacă. Important este că rămân prieteni.“ Daniel Mirea, actor

 Accesul la ambele reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiul special amenajat pentru public, potrivit normelor în vigoare în timpul stării de alertă cauzată de COVID-19.

 Contăm și de această dată pe spectatorii noștri în fața noilor provocări: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!