S-a dus să-și scoată cazierul dar a ajuns după gratii pentru că … era dat în urmărire internațională

894

Un tânăr de 21 de ani, din județul Vrancea, a vrut, ieri, să-și ia un certificat de cazier judiciar de la Craiova, numai că, odată verificat în baza de date, polițiștii craioveni l-au reținut. Tânărul fusese dat în urmărire internațională, fiind căutat de autoritățile italiene pentru infracțiuni contra patrimoniului. Acum este în arestul IPJ Dolj și urmează să fie demarate procedurile de extrădare.

Conform IPJ Dolj, ieri, 26 septembrie, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj – Serviciul Cazier au constatat la faptul că, la ghişeul pentru eliberarea cazierului judiciar, s-a prezentat un tânăr de 21 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Vrancea, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare pentru comiterea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Cel în cauză a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 ore. Tânărul a fost încarcerat de poliţişti în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj