S-au stabilit finalistele primei ediții a Ligii Elitelor U15

0
1734

Centrele Naționale de Fotbal Buftea și Mogoșoaia au găzduit marți, 25 iunie, semifinalele primei ediții a Ligii Elitelor dedicată juniorilor U15.

În lupta pentru trofeu se vor întâlni FC Viitorul și U Craiova 1948 CS, ambele calificându-se în ultimul act după loviturile de departajare.

În prima semifinală, disputată la Buftea, între FCSB și U Craiova 1948, finalul de meci a fost cu răsturnări de situație. FCSB a condus până în minutul 68 al partidei, ratând și o lovitură de 11m (67), însă craiovenii au egalat în ultimul minut al meciurilor (70) ca mai apoi să rateze un penalty în prelungiri. Câștigătoarea s-a decis la loviturile de departajare, echipa mai puternică fiind U Craiova 1948 CS, care s-a impus cu 3-1.

În cealaltă semifinală, disputată la Mogoșoaia, a triumfat FC Viitorul. Formația constănțeană s-a impus cu 4-1 la loviturile de departajare, după ce partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, în timpul regulamentar, împotriva celor de la Centrul de Performanță Rapid București.

Finala Ligii Elitelor U15 este programată miercuri, 26 mai, de la ora 12:00, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Partida va fi transmisă în direct pe FRF TV și pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal.

sursa:www.frf.ro