Șase pe loc la PNL Craiova. Să înceapă circul!

0
1010

Pentru că  nu pot crea lideri care să ridice pretenții clare, cu șanse reale, la funcția de primar al Craiovei, PNL Dolj/PNL Craiova dă drumul la cunoscutul circ, concursul de proiect de oraș și departajarea prin sondaj a candidatului.

Șase sunt cei care și-au anunțat dorința de a candida: Nicolae Giugea, Ionuț Stroe, Mario Ovidiu Oprea, Marian Vasile, Mihai Firică și Flavius Sirop.

Nu vreau să dezvolt subiectul cu privire la șansele fiecăruia în lupta internă și apoi în cea electorală. Avem timp destul pentru asta.

Un lucru este clar: de fiecare dată, în astfel de curse interne, liberalii s-au sfâșiat între ei. Nu cred că va fi altfel nici de această dată. Băieții, pentru a-și atinge scopul, sunt în stare de orice.

Ultima acțiune de acest fel, a ieșit cu un mare scandal, cu contestarea sondajului și cu cererea unora dintre candidați să li se returneze sumele de bani cu care participaseră la realizarea acestuia. Vezi cazul Dan Cherciu. Tot intern a fost împachetat și Badea.

Să nu uităm cum l-au făcut praf în lupta internă pentru președinția PNL Dolj pe Ionuț Stroe.

Va fi un moment interesant de privit, din care liberalii cred că vor ieși mai slabi, și nu mai întăriți.

Această luptă internă, însă, va fi pe placul lui Ludovic Orban căruia îi plac mult pupăturile.

Pentru că acest concurs de dosare/sondaj este de fapt despre cine va fi preferat la centru. Să nu uităm că la ultima vizită, în Băilești, Orban a anunțat că sondajul va fi făcut de un Institut de la București (sic!..).

Candidații trebuie să își cumpere balsam…pentru buze! Parcă așa îi zice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.