Scandal la o sală de jocuri din Craiova! Polițiștii cercetează șase persoane

566

Polițiștii craioveni au anunțat că fac cercetări într-un dosar pentru amenințare, după, azi noapte, au identificat mai multe persoane care fuseseră implicate într-o altercație la o sală de jocuri. Trei dintre cei implicați au fost prinși în timp ce fugeau pe strada Constantin Brâncuși.

Potrivit IPJ Doll, azi-noapte, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Craiova, aflati in patrulare pe strada Constantin Brancusi, au observat 3 persoane care alergau spre Bulevardul Nicolae Titulescu. Cei in cauza au fost legitimati de politisti, care au stabilit ca acestia ar fi fost implicati intr-un conflict izbuncnit in zona unei sali de jocuri din Craiova. Astfel, in urma cercetarilor efectuate au fost identificati 6 barbati cu varste cuprinse intre 28 si 33 de ani, toti din Craiova, care ar fi fost implicati in acest incident.

Pana in prezent nu au fost reclamate agresiuni fizice, persoanele implicate adresandu-si amenintari cu acte de violenta. In cauza, politistii continua cercetarile in vederea lamuririi starii de fapt si a identificarii tuturor persoanelor implicate in altercatie, fiind intocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunilor de amenintare.