Scorul obtinut de primarul Nicolae Tutunaru, pentru PSD, la Segarcea, 60,47%, este o confirmare a faptelor

0
3184

Cum spuneam si intr-un articol anterior, Nicolae Tutunaru, primarul orasului Segarcea, este unul dintre tinerii in care PSD Dolj a investit incredere si care a confirmat in functie.

Tanarul primar, Nicolae Tutunaru, este un produs 100% al PSD Dolj, care a invatat administratie publica locala si care a demonstrate ca poate si ca viceprimar dar mai ales ca primar.

Lista de realizari este una lunga dar sa venim cu o noutate. Primarul Nicolae Tutunaru doar ce ne-a anuntat ca a semnat un contract cu ANL pentru locuinte pentru tineri. Este vorba despre 30 de unitati locative pemtru inchiriat.

Si nu este singura stire de ultima ora. Orasul Segarcea a fost trecut pe lista de sinteza a CNI cu o investitie intr-un bazin de inot. Primaria Segarcea va prinde in bugetul pe 2020 realizarea  studiului de fezabilitate.

Valoarea totala a proiectelor semnate este de peste 20 de milioane de euro.

Nicolae Tutunaru a asfalta drumurile din oras pe PNDL si pe GAL, a construit o gradinita cu program prelungit si o cresa, a modernizat scolile si este implicat total in schimbarea la fata a localitatii.

Scorul obtinut de Nicolae Tutunaru si echipa PSD pe care o coordoneaza in Segarcea (60,47% PSD), tinand cont de activitatea acestuia, nu mira pe nimeni. Pentru ca, dincolo de orice, scorul este o confirmare a faptelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.