Se întrerupe alimentarea cu apă în mai multe cartiere ale Craiovei! Vezi aici zonele afectate

1150

Miercuri, 26 septembrie și joi, 27 septembrie, mai multe zone din Craiova vor rămâne fără apă potabilă din cauza unor lucrări ale Companiei de Apă Oltenia.

Astfel, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. informează utilizatorii serviciului public de alimentare cu apă potabilă că în data de 26 septembrie 2018, între orele 09:30 – 14:30, se întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe traseul conductei de alimentare cu apă potabilă Făcăi – Craiova (DN 1000 mm) pentru remedierea unei defecțiuni la conductă și pentru revizia armăturilor.

În perioada acestor lucrări se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din următoarele zone:

  • zona cuprinsă între str. Fântâna Popova – Aleea Potelu – bvd. Nicolae Romanescu – Spitalul de Psihiatrie – Baza Sportivă Extensiv;
  • Cartierul Veterani.

Locuitorii din aceste zone sunt avertizați că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al   turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Alimentarea cu apă se va întrerupe și joi, 27 septembrie, în cartierul Brazda lui Novac, între orele 09:00 – 16:00, în aria deservită de PT 17 Brazda lui Novac, pentru înlocuirea unei conducte de distribuție apă potabilă cu uzură avansată.

Rămân fără apă blocurile alimentate de la PT 17 Brazda lui Novac, după cum urmează:

  • C8 sc. 1, C8a sc. 1, C8b sc. 1, C8c sc. 1;
  • C13b sc. 1, C13c sc. 1;
  • R14, R15, R16, R17, R18, R19;
  • societățile comerciale aflate în blocurile menționate;

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.