Secretarul executiv PNL Craiova, consilierul municipal, Marinel Florescu, fara masca la o intalnire, la Plenita. Se impun amenzi

0
1531

Secretarul executiv PNL Craiova, consilierul municipal, Marinel Florescu, lupul moralist, a participat, conform unei postari pe Facebook, impreuna cu o delegație a Asociației Naționale Cultul Eroilor „REGINA MARIA”  la Adunarea Generală a subfilialei Plenita,

Nimic iesit din comuna, o activitate cu specific, acasa la ministrul MApN. gen. Nicolae Ciuca, cu o aparenta respectare a regulilor impuse de CJSU Dolj.

Numai ca in timpul intalnirii, care a avut loc in sala de sedinta a Primariei Plenita, niciunul dintre participanti, in frunte cu secretarul executiv PNL Craiova, consilierul municipal, Marinel Florescu, nu au purtat masca de protectie impotriva Covid-19.

In pozele postate pe Facebook de fostul consilier local Marinel Florescu, in toate pozele participanti poarta masca.

Numai ca, fostul candidat PMP la primaria Plenita, Jean Munteanu, s-a scapat, a postat si pozele pe care cu siguranta Marinel Florescu nu si le-ar fi dorit pe Facebook. De altfel, la putin timp, le-a sters, numai ca am apucat sa le facem o captura.

Lipsa de simt civic, iresponsabilitate si o punere de umar la zadarnicirea combaterii virusului Covid-19, intr-o localitate cu incidenta de 1,9 la 1000 de locuitori.

Speram ca autoritatile sa se sesizeze si sa aplice amenzile corespunzatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.