Senatorul Lavinia Craioveanu a organizat o dezbatere pe tema ”Priorități legislative în domeniul Educației”

2139

IMG_2118Sâmbătă, 11 martie 2017, senatorul PSD Lavinia Craioveanu, a avut o dezbatere pe tema ”Priorități legislative în domeniul Educației”, cu directorii de unități din învățământ din municipiul Craiova. Peste 35 de cadre didactice, manageri școlari, au luat parte la această întâlnire.

”Inițiativele legislative pe care le propun în calitate de senator în cadrul Comisiei pentru învățământ trebuie să răspundă nevoilor reale din acest domeniu.

Ca să pot realiza acest lucru voi avea întâlniri periodice cu cei care aplică legislația, care sunt implicați direct în procesul de învățământ. Astăzi am avut o primă întâlnire, o dezbatere pe marginea problemelor actuale din școlile gimnaziale și licee.

Am fost fericită să văd că foarte mulți colegi profesori, directori, au participat activ așa încât întâlnirea a devenit un brainstorming. Concluziile acestor dezbateri se vor transpune în inițiative legislative pe care le voi susține în Senatul României.

Am convingerea că prin măsurile asumate prin Programul de guvernare al PSD în domeniul educației, care au început deja să fie aplicate de către guvern și printr-o legislație clară și ușor de aplicat, învățământul românesc va deveni așa cum ne dorim noi, profesorii și părinții pentru copiii noștri, de cea mai bună calitate!

Le mulțumesc tuturor pentru participare și pentru implicare! Următoarele întâlniri vor avea ca temă învățământul preșcolar, învățământul din mediul rural și învățământul special”, a spus senatorul Lavinia Craioveanu.