Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere Dolj au program normal de lucru în zilele de 16 şi 17

715

Serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere din Craiova vor avea program normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august 2018, anunță reprezentanții Prefecturii Dolj.
Decizia de a păstra programul normal de lucru în zilele de 16 şi 17 august a.c. pentru serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor în perioada menţionată, a fost luată din dispoziţia conducerii Ministerului Afacerilor Interne, având în vedere că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie şi a permiselor de conducere.
Precizăm că în data de 15 august a.c., serviciile de eliberare a paşapoartelor şi a permiselor de conducere nu vor avea program cu publicul.
Persoanele care doresc să depună cererile de eliberare a documentelor în zilele de 16 şi 17 august a.c. trebuie să aibă în vedere faptul că unităţile de trezorerie nu au program de lucru în zilele respective.
Astfel taxele trebuie achitate la unităţile de trezorerie înainte de 15 august a.c. sau prin celelalte metode admise prin lege: online sau la unităţile CEC Bank. Persoanelor interesate li se recomandă să consulte pagina de internet a Instituţiei Prefectului – Judeţul Dolj pentru a se informa cu exactitate asupra programului de lucru şi asupra actelor necesare pentru eliberarea documentelor solicitate.