Sindicatul Politistilor Dolj latra la ministrul Vela si seful IPJ Dolj dar nu musca

0
207

Pe pagina de Facebook Sindicatul Politistilor Dolj, domni de la sindicat se plang de ministru Vela si de oamenii acestuia, ca baga pumnul in gura liderilor de sindicat, ca nu ii lasa sa vorbeasca nici macar cu presa si ca ministru liberal ”a modificat Statutul Polițistului, pe genunchi, noaptea ca hoții, fără consultarea sindicatelor”.

Mai spun domni de la sindicatul politiștilor din Dolj ca s-a incalcat grav Constitutia si ca reforma din MAI nu este una profunda si conforma necesitatilor sistemului, ci a ales o metoda comunista ”rotirea cadrelor”.

Tot domnii sindicalisti doljeni se intreaba de ce l-au adus pe inspectorul sef de la Braila, la Dolj daca ”era bun acolo” sau, de ce nu l-au dat afara din sistem daca ”era prost”.

Cred ca liderii de sindicat folosesc bun si rau ca sa arate ca au tupeu, ca daca ar fi pe libera exprimare cu profesionalism ar folosi ”competent” si ”incompetent”.

Daca e prost si rau braileanu inspector sef de la IPJ Dolj, astept dovezi in acest sens si promit ca le preiau si le promovez si pe acelea.

Cu privire la ultimul citat, pot spune ca acolo unde nu au avut interes, nici sindicalistii doljeni nu s-au implicat si nu si-au ajutat colegii. Deci, sunt si ei selectivi, tot un fel de ”petecut”.

Orice atentat la libera exprimare trebuie taxat. Orice derapaj sau incalcare a legii trebuie sanctionate, de oricine le-ar comite. Poate ar fi cazul ca sindicalistii sa treaca si la fapte, ca au si alte cai, nu doar pe cea a avocatului poporului. Daca nu o fac, atunci s-a luat si la ei de la Dumitru Coarna aka ”lustrul Goarnă”.

Acestea fiind zise, prezentam mai jos textul preluat de pe pagina de Facebook a  Sindicatului Politistilor Dolj:

”Aceasta este ,,rebrenduirea” Poliției ,,Naționale” propusă de domnul ministru Vela! A început prigoana împotriva liderilor sindicali!

Pentru că domnul Vela, ministrul de interne, aflat încă în funcție, a modificat Statutul Polițistului, pe genunchi, noaptea ca hoții, fără consultarea sindicatelor, domnul petecuț, un om mic cu funcție mare, profitând de starea de urgență, l-a dat afară pe liderul sindical de la I.P.J. Timiș, Valer Kovacs, pentru că a vorbit cu presa. O victimă colaterală a prostiei unora, ridicată la rang de artă.

Mintea tulbure a domnului petecuț, un dinozaur din era securistă, nu poate face diferența între ales și numit și consideră că liderul sindical Valer Kovacs, ales de polițiștii din Timiș să îi reprezinte, trebuia să îi ceară voie atunci când a vorbit cu domnii ziariști!

Securistule, liderul sindical de la Timiș a vorbit în numele polițiștilor pe care tu, un neica nimeni îi prigonești de ani de zile. În instituția pe care tu nu meriți să o conduci, există purtătorul de vorbe, care trebuie să îți ceară voie să vorbească cu presa, nu liderul sindical. Că te-ai șters pe picioare cu Constituția României nu este o problemă, dar ca un om mic cu funcție mare trebuia să cunoști prevederile din Legea dialogului social care îl protejau pe liderul sindical de ,,orice fel de constrângere”. De Legea avertizorului public ai auzit, petecuțule? Nu că te-am suspecta de inteligență, dar atunci cand nu știi, întrebi juristul unității. Asta în cazul în care nu este cocoșat precum un dromader.

Lumea spune că ,,iluminatii” Minoiu, i-ar fi băgat sub nas lui Vela aceste modificări făcute peste noapte, iar ministrul Vela a semnat cum semnează primarul, așa cum este obișnuit!
În cazul polițiștilor împotriva cărora s-a comis un abuz Avocatul Poporului nu s-a sesizat, chiar dacă a fost sesizat! Somn ușor, doamna Renate!

Pentru noi foarte suspectă este tăcerea liderilor de federații și confederații sindicale, ba mai mult, ilustrul Goarnă a spus că este legală demiterea lui Valer Kovacs. Încă o dată, dacă mai era nevoie, au confirmat că puțini sunt lideri iar restul sunt….resturi!

Dragi cititori, să nu credeți că I.P.J. Timiș este o excepție, la conducerea fiecărui inspectorat de poliție din țară există câte un petecuț care crede că are drept de viață și de moarte asupra subordonaților, pardon a sclavilor pe plantația lui de bumbac!

Domnul Vela pentru a reforma Poliția Română, în anul de grație 2020, a ales o metoda comunistă, rotirea cadrelor! Adică a luat un inspector șef de la Brăila și l-a împuternicit la Dolj. Păi dacă era bun acolo de ce l-a mai mutat iar dacă era prost trebuia să îl dea afară. În Poliția Română inspectorii șefi nu se schimbă la 5 ani ca președintele României, ei sunt nemuritori!

Mărturisim că ce s-a intamplat la I.P.J. Timiș este de o gravitate fără precedent în România post- decembristă, dar, sub comanda unui ministru care nici după un an nu a aflat că Poliția Națională nu există, este posibil orice! Dacă petecuț rămâne în funcție după acest fault de cartonaș roșu asupra Constituției României, domnul Vela este complice!

„Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”- Friedrich Gustav Emil Martin Niemöller”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.