Sindicatul Politistilor Dolj ”trage” in seful IPJ Dolj: ”Un ilustru necunoscut!”

0
1154

Nu stiu daca este obligatoriu sa te cunoasca toti agenti de cum te vad dar nu puteam trece cu vederea intamplarea. Sunt multe acuzatii la mijloc si cred ca unele ar trebui si probate, doar pentru credibilitate, asa.

In rest, sper ca cinstitul agent i-a aplicat ”ilustrului necunoscut” si o amenda, daca nu a respectat legea :).

Si o sa mai preluam de pe pagina sindicalistilor postari, ca sa mai afle si cei care nu le-au dat like ce preocupari mai au politistii si sefii lor.

”Împuternicitul de la I.P.J. Dolj, un ilustru necunoscut!

Zilele trecute, împuternicitul de la I.P.J. Dolj, zeul de la Brăila, în timp ce admira centrul vechi al Craiovei, a fost legitimat de o patrulă de poliție. Nu o să facem public numele agentului pentru că nu are nicio importanță. O să fiți surprinși pentru că agentul nu l-a cunoscut, de recunoaștere nici nu poate fi vorba. O legitimare a unui cetățean, procedură banală în activitatea unui polițist vor spune cârcotașii. Numai că domnul împuternicit a fost tare deranjat .

Mărturisim că încă nu știm ce l-a deranjat mai tare pe domnul împuternicit, curajul agentului sau faptul că nu l-a cunoscut! După aproape patru luni de la înscăunare, pe acest domn împuternicit îl cunosc doar șefii, iar asta spune multe despre managementul defectuos practicat de acesta. Atunci când conduci un inspectorat ca I.P.J. Dolj prin stația de emisie recepție, din biroul somptuos de la parter, riști să nu te cunoască nici măcar polițiștii care lucrează la dispecerat. Când consilierii tăi sunt două doamne, una dă cu sapa la cabinet și una întinde cabluri, care nu au văzut în viața lor un hoț, nu poți emite pretenția să te cunoască polițiștii din teren. La nivelul solului aerul este foarte tare și te cam ia cu amețeală, praf, nămol, mizerie, drojdia societății etc. un mediu ostil care este incompatibil cu o viață normală.

Noi polițiștii din stradă suntem un fel de leucocite sociale, un fel de lucrători la salubritate, suntem cei care coborâm în groapa de gunoi a societății să tulburăm scursura și să facem curat! Este foarte greu să ne cunoști din birou sau din relatările pline de tâlc ale celor două doamne consilier. Una dintre ele reprezintă chintesența supușeniei, care nu de mult îi spunea fostului inspector șef,, domnule inspector șef, fiecare secundă petrecută alături de dvs reprezintă o adevărată experință de viață pentru mine’’. Cealaltă cunoaște secretul lui Bachus.

Dacă deranjul domnului împuternicit s-ar fi oprit aici nu ar fi fost o problemă, nici măcar un exercițiu, dar să cobori din Olimp la nivelul muritorilor de rând și să transmiți sefilor, singurii oameni care te recunosc,…… ,,Bună seara tuturor! Pentru a evita situațiile ridicole, rog să informați toți lucrătorii că la IPJ Dolj împuternicit este un ilustru necunoscut. Vă mulțumesc!’’

Salutăm pe această cale faptul că și-a dat seama că managementul practicat a fost ridicol!

A pus pe butuci activitatea polițiștilor din rural printr-o ,,reorganizare’’ numai de el înțeleasă, făurind niște patrule intercomunale formate din polițiști atât de bulversați că nu mai înțeleg nimic. De ce ei trebuie să intervină în alte sate sau comune în care nu își desfășoară de obicei activitatea, rămâne o necunoscută. De ce șefii de post ajung de maxim 5 ori pe lună la posturile unde ar trebui să își desfășoare activitatea zi de zi nu știm! Ce noi știm cu siguranță iar domnul ilustru necunoscut nu știe este că 50% din munca unui polițist bun o reprezintă cunoașterea populației și a teritoriului. Ne întrebăm care este timpul de reacție în rural la apelurile prin 112 atunci când tu ca polițist nu cunoști străzile dintr-o comună!

Când de la împărăție a venit ordinul de a scoate din anumite birouri oamenii care împing aerul , ilustrul necunoscut a înțeles că trebuie să trimită în teren ,,neoperativii’’ de la SIC și SICE! Vorbește lumea prin curte că le-a scăzut și nivelul de secretizare, cu mulțumiri, pentru că luptă cu virusul!

Despre buletinul de evenimente am putea să scriem foarte multe, unul dintre multele lucruri bune făcute de vechea conducere, dar vă spunem doar atât, îl văd doar șefii! Muritorii de rând sunt prea mici și prea proști pentru a avea acces la asfel de informații! Tot ce este bun trebuie să dispară! Mai nou ilustrul necunoscut urmărește live urile polițiștilor pe facebook, iar după ce îi avertizează, îi trimite la cercetare prealabilă ! Pentru că poate!

Atunci când vrei să îți demonstrezi ție cât ești de bun și nu îți dai seama cât rău faci celor din jur, riști să nu te cunoască cei în slujba cărora ești. Pentru ei ar trebui să fii bun, nu pentru tine. Ce faci pentru tine moare odată cu tine, ce faci pentru alții rămâne pentru totdeauna!

Să vorbim despre dialogul social, o noțiune abstractă pentru ilustrul necunoscut, este pierdere de vreme, putem să vă spunem că este mort, îngropat și cu parastasul de șase săptămâni făcut. Dialogul social…..

Când tu nu faci nimic bun pentru oamenii din subordine, ridicând ipocrizia la rang de artă, nu poți fi altceva decât un ilustru necunoscut!

Ps . Domnule Vela, cât mai durează experimentul acesta nereușit din curtea I.P.J. Dolj?”  – Facebook Sindicatul Politistilor Dolj.