Șoferiță fără permis urmărită de polițiști prin Craiova

1012

Potrivit reprezentanților Poliției doljene, în noaptea 8/9 iunie 2018, în jurul orei 01.00, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au observat faptul că, pe strada Decebal, din Craiova, se deplasa un autoturism al cărui şofer a mărit brusc viteza de deplasare. S-a trecut la urmărirea autoturismului respectiv, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, pe o distanţă de aproximativ 1 km, acesta fiind blocat în trafic pe strada Caracal.

Odată oprită mașina, polițiștii au constatat că, la volan se afla o tânără de 27 de ani, din Craiova care avea permisul reţinut.

Din verificările efectuate a rezultat că maşina i-a fost încredinţată spre a fi condusă pe drumurile publice de o altă femeie, din Craiova, care ştia că cea în cauză are permisul de conducere reţinut.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea autoturismului unei persoane despre care se ştia că nu deţine permis de conducere.