Sorin Manda, administratorul public al Craiovei, alături de seniorii orașului de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

1718

Directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Craiova, Vali Giurcă, a organizat, astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, un spectacol pentru bătrânii instituționalizați aici, ca să le ureze „La mulți ani”.

La manifestare a fost prezent și administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, care a ținut să le adreseze seniorilor urări de „La mulți ani” și viața lungă!

”Devenită deja o frumoasă tradiţie, sărbătorirea Zilei Vârstnicilor la Căminul de Persoane Vârstnice Craiova se află sub semnul cinstei şi respectului pe care îl datorăm, persoanelor vârstnice pentru tot ceea ce înseamnă pentru comunitate, pentru acest oraș.

Ca administrator public al Municipiului Craiova i-am asigurat de tot sprijinul meu, dovadă în acest sens fiind și reabilitarea completă a sediului Căminului de persoane vârstnice.
Dumnealor, vârstnicii de azi sunt cei care, zeci de ani, prin eforturi și sacrificii, și-au făcut datoria față de noi și față de țară.

”Bătrâneţea nu are de-a face cu regretul. Ea are de-a face cu mulţumirea că am lăsat în urma noastră ceva bine făcut”, spunea Thomas Carlyle și asta au făcut și seniorii de astăzi pentru noi”, a declarat Sorin Manda.