Street Food Festival vine la Craiova! Circulația rutieră se închide de miercuri în zona centrală

1258

Street Food Festival, cel mai mare festival din România dedicat mâncării stradale, ajunge în Craiova, joi, 27 septembrie a.c. și își propune să răsfețe gusturile tuturor pofticioșilor din oraș. Pentru desfășurarea acestui eveniment, Primăria Craiova anunță că se închide circulația rutieră în toată zona centrală încă de miercuri, 26 septembrie a.c., de la ora 21.00.

Timp de patru zile, de joi, 27 și până duminică, 30 septembrie, în Piața Prefecturii din Craiova vor poposi truck-uri în care se vor găti, în fața vizitatorilor, preparate inedite, după rețete colecționate din toate colțurile lumii, în cadrul Street Food Festival Craiova 2018.

Pentru desfășurarea acestui eveniment, Primăria Municipiului Craiova anunţă că, de miercuri, 26 septembrie, ora 21.00, până pe 1 octombrie, ora 06.00, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

-str. Popa Şapcă;

-str. A.I. Cuza, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Romul;

-str. Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I.Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.