Surprinde-ți rudele din străinătate! Iată 3 modalități prin care să faci acest lucru

738

De cât timp nu ți-ai mai surprins rudele aflate peste hotare? Chiar dacă ai sau nu un motiv pentru care să faci acest lucru, există numeroase variante la care poți apela pentru a aduce bucurie în sufletele celor dragi. 

Indiferent dacă vorbiți constant și păstrați legătura, poți face mai mult decât atât, iar acest articol îți va prezenta câteva modalități pe care să le pui în practică dacă vrei să aduci un zâmbet pe buzele celor aflați departe de casă. 

Iată cum să îți surprinzi plăcut rudele din străinătate

 

  • Fă-le o vizită surpriză

 

    Ce poate fi mai frumos decât să primească o vizită surpriză de la tine? Dacă deja știi adresa unde locuiesc, primul și cel mai greu pas e deja făcut cu brio. Ia-ți bilete de avion sau mergi cu autobuzul și surprinde-i pe cei dragi ție cu prezența ta. Sărbătorile de iarnă pot fi un prilej minunat pentru care poți să te deplasezi la rudele din străinătate, iar Crăciunul împreună poate fi momentul special de care ai nevoie. În funcție de context, e recomandat să încerci să iei legătura cu una dintre rude pentru a-ți fi mai ușor să ajungi la destinație sau poți face totul discret, astfel încât să fie o surpriză pentru toți. 

 

  • Trimite-le colete cu bunătăți românești

Bucatele românești sunt cele la care visează majoritatea celor care sunt plecați din țară. Produsele tradiționale, mâncarea românească, mezelurile sau brânzeturile au alt gust când sunt comercializate de către cei pricepuți. Chiar dacă mare parte din alimente se pot găsi și în străinătate, poți să îți surprinzi rudele și să le trimiți un colet plin cu bunătăți tradiționale, de care să se bucure mai ales în preajma sărbătorilor, atunci când bucatele sunt cele care unesc familia la masă.

Nu uita să pui și un bilet în colet cu un mesaj drăguț care să îi bucure pe cei ce vor deschide coletul și ai grijă la produsele pe care alegi să le trimiți, deoarece trebuie să fie rezistente. În funcție de destinație, vor petrece ore bune pe drum, deci asigură-te că vor ajunge la fel de fresh și nu se vor strica pe traseu. Poți să adaugi și câteva alimente neperisabile, care nu se găsesc în țara unde sunt stabilite rudele tale, iar în acest fel vei avea un colet bogat și plin de bunătăți. 

 

  • Expediază colete cu daruri fără motiv

 

Cadourile aduc zâmbete pe chipul celor care le primesc. Prin intermediul companiilor care oferă servicii pentru livrarea coletelor chiar și peste granițe, acest lucru îți va fi mult mai ușor. Dacă ai vorbit cu rudele tale din străinătate în ultima perioadă și ai aflat că au nevoie de un anumit lucru sau că își doresc un nou obiect de decor pentru casă, indiferent de greutate, colete pot fi trimise cu ușurință și livrate în condiții optime către destinatar. Sau poate că ai văzut ceva drăguț care te-a făcut să te duci cu gândul direct la ei? Ori îți dorești să împărtășești ceva vești bune? Pune totul într-un colet și așteaptă să ajungă la cei dragi. Cu siguranță vor rămâne plăcut surprinși atunci când vor vedea!

Tu cum alegi să îți surprinzi rudele aflate la mii de kilometri distanță de casă? Poți să te folosești de sfaturile de mai sus sau să vii cu ceva chiar și mai inedit!

Sursa foto: shutterstock.com