Tanara din Craiova hartuita sexual de un gorjean din Turburea

203

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Turburea, județul Gorj, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de hărțuire sexuală.

Luni seara, polițiștii Secției nr.3 Poliție Craiova au fost sesizați de o tânără de 24 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada George Fotino, din localitate, un bărbat necunoscut i-ar fi propus să întrețină relații sexuale, atingând-o pe aceasta în zonele intime.

Întrucât femeia a opus rezistență, bărbatul a fugit într-o direcție necunoscută.

„La nivelul secției a fost constituit un colectiv de polițiști, care, în urma activităților informativ-operative desfășurate a identificat un tânăr de 19 ani, din comuna Turburea, județul Gorj, bănuit de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, în noaptea de 21 septembrie a.c., polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, arataă IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.