Tânără în arest după ce a încercat să mituiască doi polițiști craioveni de la rutieră cu bunuri în valoare de 1000 de euro

0
1152

O femeie de 32 de ani, din județul Olt, a ajuns aseară în arestul IPJ Dolj, după ce a vrut să mituiască doi polițiști craioveni de la Rutieră cu bunuri în valoare de 1000 de euro. Femeia le-a oferit un televizor, două telefoane mobile şi băuturi alcoolice), precum şi o sumă de bani nespecificată, ca să-și scape concubinul, prins la volan fără permis și cu numere false la mașină.

Aseară, în jurul orelor 20:45, ofiţerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub  coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au prins în flagrant o tânără în vârstă de 32 anidin județul Olt, în timp ce oferea bunuri în cuantum de aproximativ 1000 euro (un televizor, două telefoane mobile şi băuturi alcoolice), precum şi o sumă de bani nespecificată, unui echipaj de poliţie rutieră, format din doi agenţi de poliție, pentru a nu i se întocmi dosar penal concubinului său.

În fapt, în după amiaza zilei de joi, 13 septembrie a.c., în jurul orei 17:00, echipajul format din doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Poliţiei Rutiere, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Craiova, un autoturism neînmatriculat şi cu numere false, condus de un bărbat care nu deţinea permis de conducere. Acesta a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere, pentru constatarea infracţiunilor şi întocmirea dosarului penal.

În timpul întocmirii actelor de constatare, concubina bărbatului a promis agenţilor de poliţie, în sediul unității de poliție, diverse bunuri şi bani, pentru a nu i se întocmi dosar penal conducătorului auto. Agenţii de poliţie au refuzat categoric oferta, au anunţat şeful ierarhic şi au continuat să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Fapta a fost sesizată la Direcția Gnerală Anticorupție în vederea organizării acțiunii de flagrant.

La scurt timp, femeia a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a promis agenţilor de poliţie bunurile menționate, care au fost identificate în autoturismul indisponibilizat la sediul Biroului Poliţiei Rutiere. Ulterior, aceasta a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar procurorul de caz a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.