Târgul de joburi „O șansă pentru dezvoltare” la Universitatea din Craiova

1387

Joi, 25 octombrie a.c., Universitatea din Craiova organizează un târg de joburi în cadrul programului InterRegio Ro-Bg „O șansă pentru dezvoltare”. Participanții vor avea parte de o prezentare a firmelor participante și a așteptărilor angajatorilor din Dolj, și vor putea afla care sunt joburile disponibile în acest moment de la standurile celor peste 15 firme care și-au anunțat participarea.

La targul de joburi organizat pe 25 octombrie a.c., la Universitatea din Craiova, și-au anunțat participarea peste 15 firme, companii, institutii, banci, firme de recrutare.
Evenimentul se adresează în principal studenților și absolvenților și va avea două secțiuni.
1. Prima dintre acestea se va desfășura în sala 219 și presupune prezentarea proiectelor derulate de către companii, precizarea pașilor derulării procedurii de recrutare și selecție în cadrul acestora, a modului de dezvoltare a carierei în companii, sunt evidențiate așteptările angajatorilor de la absolvenți și abilitățile și competențele căutate de angajatori la cei aflați în căutarea unui loc de muncă.
2. A doua secțiune care se va desfășura în holul central al Universității. Aici vor fi amenajate standurile unde cei aflați în căutarea unui loc de muncă pot să discute cu specialiștii în resurse umane, pot lăsa un CV, pot participa la un scurt interviu sau pot afla informații suplimentare despre pașii pe care îi presupune adaptarea în companie. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă în domeniu sunt așteptați cu un CV actualizat să participe la această întâlnire cu angajatori importanți din Dolj și nu numai.