Teatrul Colibri continuă Stagiunea estivală cu spectacolul Șoricelul și Balena Banela

1175

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază, în week-end, întâlnirea publicului cu personajele de poveste din spectacolul Șoricelul și Balena Banela, inspirat de montarea a cărei premieră a avut loc în urmă cu 10 ani, de Ildiko Kovacs, în regia și cu scenografia Angelei Poenaru, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru.

Adaptarea spectacolului pentru prezentarea în aer liber, în această stagiune estivală, aparține actorilor Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, care ani buni au fost sufletul acestei frumoase povești despre o călătorie cu peripeții, care leagă neașteptate și frumoase prietenii.

Prima reprezentație a spectacolului Șoricelul și Balena Banela este programată sâmbătă, 11 iulie 2020, ora 18:00, pe esplanada Teatrului Colibri, iar cea de-a doua va putea fi văzută duminică, 12 iulie 2020, la ora 11:00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

Mulțumim Primăriei Municipiului Craiova și colegilor de la Opera Română Craiova pentru sprijin în susținerea spectacolelor noastre la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, precum și S.C. Salubritate Craiova pentru dezinfectarea spațiilor de joc și a celor destinate publicului. De asemenea, mulțumim pentru promptitudine forțelor de ordine: Inspectoratul de Jandarmi „Mihai Bravul“, Poliția Locală, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, ISU Dolj.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!