Teatrul Colibri, cu două spectacole în aer liber, la sfârșit de săptămână

0
1050

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova lansează pentru sâmbătă, 04 iulie 2020, ora 18:00, o nouă Invitație la joacă, pe esplanadă. Reprezentația este inspirată de spectacolul aflat în repertoriul de scenă, regia Alexandra Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, și a fost adaptată pentru a fi jucată în spațiu neconvențional.

Noua propunere de Invitație la joacă vine din partea actorilor Alis Ianoș și Daniel Mirea și este un spectacol vesel și interactiv, parteneră de joacă fiind de această dată actrița Oana Stancu.

Duminică, 05 iulie 2020, la ora 11:00, actorii Oana Stancu și Daniel Mirea ne propun să pornim Razna prin povești în Parcul Romanescu, la Teatrul de Vară, alături de clovnii Pepi și Pepa sau cum se mai alintă singuri, a mică și ăl mare. Cei doi fac deliciul publicului și stârnesc hohote de râs de fiecare dată când confundă poveștile și încurcă personajele.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!