Titel Păun, candidatul PSD pentru primăria Caraula: „Continuăm dezvoltarea comunei împreună“

1022

Primarul Titel Păun este candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria comunei Caraula. În primul său mandat, Titel Păun a demonstrat că este un primar implicat, care cunoaşte nevoile comunităţii sale şi care a fost mereu alături de oamenii care au avut nevoie de o mână de ajutor. Proiectele sale au reuşit să schimbe substanţial faţa comunei, dar, mai ales, să îmbunătăţească radical nivelul de trai al cetăţenilor. „Oamenii au simţit direct această schimbare“, spune primarul Titel Păun care aminteşte că localitatea are nevoie de continuitate şi le cere consătenilor săi să sprijine echipa PSD, atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean.

Priorităţile edilului social-democrat au fost legate de sprijinirea cetăţenilor comunei pentru ca aceştia să poată accesa proiecte cu finanţare europeană, cu ajutorul cărora să pună pe picioare diverse afaceri. „Am avut 14 firme înregistrate la nivelul localităţii prin Programul Operaţional Capital Uman, în domenii precum panificaţie, servicii ori producţie. În acest moment, acestea au 30 de persoane angajate, iar toate informaţiile noastre arată că, în următorii ani, afacerile create acum se vor dezvolta, astfel că vor avea nevoie de noi angajaţi. Este important să încurajăm iniţiativa privată deoarece aceste afaceri aduc numeroase beneficii comunităţii prin generarea de locuri de muncă şi încasări suplimentare la bugetul local. Dezvoltarea mediului de afaceri şi atragerea de noi investiţii va rămâne o prioritate şi în mandatul meu următor“, a declarat Titel Păun. Conform acestuia, tot prin POCU s-a reuşit obţinerea finanţării necesare pentru reabilitarea a 40 de case şi dotarea altor 25 cu panouri fotovoltaice, acestea aparţinând unor persoane din categoriile defavorizate.

Un primar alături de oameni

Totuşi, primarul comunei Caraula nu s-a limitat doar la programele sociale, astfel că, în ultimii patru ani, la nivelul localităţii au fost implementate numeroase proiecte. „Chiar dacă nu toate lucrurile au mers aşa cum ne-am fi dorit noi, am reuşit să implementăm mai multe proiecte. Spre exemplu, am reuşit să asfaltăm doi kilometri de străzi, am reabilitat grădiniţa din localitate şi am reparat acoperişul şcolii.

Totodată, am reuşit să dotăm comuna, printr-un program european destinat dezvoltării rurale, cu un tractor echipat cu remorcă şi plug, vidanjă şi tocătoare de iarbă, utilaje extrem de necesare în viaţa unei comunităţi. De asemenea, am lucrat la numeroase proiecte care au început ori care urmează să înceapă şi care ne vor ajuta să modernizăm cu adevărat localitatea. Spre exemplu, vom reabilita şi extinde reţeaua de canalizare la nivelul întregii localităţi, vom construi un nou rezervor de apă astfel încât să nu mai avem dificultăţi în alimentarea gospodăriilor şi vom finaliza de asfaltat toate drumurile din Caraula. Mai mult, alături de localităţile apropiate, am pus bazele Asociaţiei Gaz Centru Dolj, o iniţiativă care ne va permitem să demarăm procedurile pentru alimentarea cu gaz a gospodăriilor din comună. Sunt proiecte ambiţioase, dar sunt convins că vom reuşi să le ducem la bun sfârşit“, a precizat Titel Păun.

Acesta mai spune că, în mandatul următor, mai are în vedere două proiecte extrem de importante, respectiv extinderea şi modernizarea şcolii din Caraula, precum şi înfiinţarea unui serviciu local care să se ocupe de curăţenia localităţii, o prioritate pentru cetăţenii din Caraula.

„Avem nevoie de o echipă PSD puternică“

Primarul Titel Păun a evidenţiat faptul că o echipă puternică a PSD la nivelul judeţului este esenţială pentru continuarea dezvoltării comunei sale. „Comuna noastră a avut mereu sprijin din partea conducerii Consiliului Judeţean Dolj, drept dovadă faptul că, în prezent, se lucrează intens la reabilitarea şi modernizarea drumului Craiova – Cetate, una dintre cele mai arzătoare probleme cu care se confruntau oamenii din această parte a judeţului, inclusiv cei din Caraula.
Vă rog să fiți alături de noi, de echipa Partidului Social Democrat, pentru a putea continua obiectivele de investiții începute și pentru a realiza alte proiecte care vor dezvolta comunitatea noastră. Vă cer sprijinul și votul de încredere pentru echipa de consilieri ai PSD, atât pentru Consiliul Local al comunei Caraula, cât şi pentru echipa de la Consiliul Judeţean Dolj, dar şi pentru candidatul nostru Cosmin Vasile. Doar împreună cu echipa social-democrată comuna noastră va continua să se dezvolte!”, a spus primarul şi candidatul PSD pentru primăria Caraula, Titel Păun.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ

– CUI Mandatar Financiar: 21200019