TOP 3 tipuri de rochii care nu se vor demoda niciodată la evenimente

0
288

Ai participat la atât de multe evenimente încât ai senzația că ai încercat toate modelele de rochii posibile. Și cum evenimentele apar permanent, trebuie să fii la curent cu cele mai noi tendințe, cu ce tipuri de rochii se poartă iar acest lucru poate deveni cu adevărat obositor. Însă atunci când ești în pană de idei, trebuie să ai câteva soluții de rezervă, și anume acele rochii de seară care sunt permanent în tendințe și care nu se vor demoda niciodată. Care sunt acestea?

1)    Little black dress

Este considerată regina rochiilor, rochia care nu ar putea arăta rău în nicio situație și pe niciun fel de corp. Este rochia care te scoate din anonimat, care poate completa perfect un look elegant, stilat, sau care lasă să iasă în evidență un accesoriu scump sau o pereche de pantofi strălucitori. Și materialul este important: găsești modele de rochii din catifea care vor arăta pe tine absolut minunat, deoarece catifeaua este un material rafinat.

De multe ori se și spune că atunci când nu știi cu ce rochie să te îmbraci la un anumit tip de eveniment, mergi pe little black dress și nu vei da greș. Este o rochie potrivită în orice fel de situație, putând fi și casual, și elegantă, și scurtă, și lungă. Depinde doar de tine cum îți place să o porți și ce stil te caracterizează.  

2)    Rochia cu prindere după gât

Numită și “halter dress”, acest tip de rochie a fost extrem de populară în anii 40 si 50, însă și-a păstrat popularitatea și în ziua de astăzi. O poți purta fără probleme la orice tip de eveniment, pentru că nu se va demoda prea curând. Ai grijă doar ca spatele tău să arate impecabil, deoarece acest tip de rochie impune condiția să ai un spate drept și cu un aspect sănătos.

3)    Rochia cu talie marcată

Dacă ai o silueta de invidiat și o talie mică, atunci rochia cu talie marcată este ideală pentru tine. În fond, de ce să nu îți pui în evidență talia la care unele femei doar visează? Christian Dior a fost primul care a adus în vizorul publicului conceptul de “new look”, cu talia marcată, iar în jos rochia evazată. În acest fel, te poți mișca în voie, deoarece rochia nu te va împiedica să pășesti. Însă cel mai important nu este felul în care porți rochia, ci felul în care ea te poartă și, în același timp, atitudinea pe care o ai. Întotdeauna o rochie va veni perfect pe o femeie încrezătoare, seducătoare și plină de pozitivism.

Ca să concluzionăm, aceste tipuri de rochii sunt și vor fi în continuare variantele cele mai sigure cu care nu poți să dai greș la un eveniment. Ideal este să adaptezi ținuta pentru fiecare eveniment în parte, însă dacă ești nesigură pe tine și nu vrei să ieși în evidență într-un mod neplăcut, atunci apelează cu încredere la una dintre aceste 3 rochii minune.

Photo: www.shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.