Trei bărbați prinși cu lemne deținute ilegal s-au ales cu amenzi usturătoare

0
63

Trei bărbați din județul Argeș au fost prinși de polițiștii doljeni în zona Centurii de Nord a Craiovei în timp ce încărcau material lemnos fără documente legale. Cei trei au fost amendați și lăsați fără lemne.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, în urma unei verificări efectuate în zona Centurii de Nord Craiova, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dolj au identificat mai multe persoane care încărcau material lemnos în 3 autoutilitare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit că lemnele respective erau deținute fără a fi respectate normele legale în vigoare, fapt pentru care 3 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, din Berevoiești, județul Argeș, au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii 171/2010, valoarea amenzilor fiind de 9.000 de lei.

De asemenea, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Silvice Dolj și al Gărzii Forestiere Râmnicu Vîlcea, a fost confiscată cantitatea de 17 mc material lemnos, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.