Un bărbat din Ostroveni, cel mai fericit doljean după Ziua Națională de Curățenie: voluntarii i-au găsit borseta cu telefoanele și 1000 de lei pierdută acum 3 luni

1379

Cel mai fericit doljean după Ziua Națională de Curățenie, desfășurată ieri, în cadrul Campaniei Let’s Do It, Romania, este un bărbat de 55 de ani din comuna Ostroveni. Voluntarii i-au găsit borseta cu trei telefoane, carduri bancare și 1000 de lei, pe care o pierduse pe drum, în urmă cu circa 3 luni.

Potrivit IPJ Dolj, în cursul zilei de ieri, 15 septembrie, cu ocazia evenimentului „Ziua Națională a Curățeniei”, organizat la nivelul oraşului Bechet, la care au participat poliţişti, elevi, reprezentanţi ai autorităţilor locale, precum şi alţi voluntari din localitate, în vegetaţie, a fost găsită o borsetă, în care se aflau documentele de identitate ale unei persoane, trei telefoane mobile, carduri bancare precum și suma de 1.000 de lei.

Poliţiştii au stabilit faptul că bunurile îi aparţin unui bărbat de 55 de ani, din comuna Ostroveni, care, în urma cu aproximativ 3 luni, le-a pierdut în vegetaţia de pe marginea drumului naţional 55A, Craiova-Bechet. Bunurile au fost restituite, bărbatul mulţumindu-le celor care i-au găsit borseta.