UPDATE/Un craiovean cere dreptate după ce fiul său a ajuns pe patul de spital în urma unei agresiuni la școală! Autorul a amenințat ulterior familia victimei

5536

Sub titlul Un părinte disperat cere DREPTATE (CRAIOVA), pe grupul Info Trafic Craiova și Dolj (Facebook) a apărut o imagine cu un tânăr care a ajuns pe patul de spital după ce a fost agresat la școală. Tatăl copilului a fost cel care a postat fotografia și cere ajutor, după ce fiul său, elev în clasa a X-a la Liceul Constantin Brâncuși din Craiova, a fost bătut de un alt elev al aceleiași școli, care practică box. Polițiștii spun că au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru lovire sau alte violențe.

În postarea sa, bărbatul spune că, în a doua zi de școală, marți 11.09.2019 băiatul său a fost bătut la școală, la Liceul Constantin Brâncuși Craiova de Luigi Sticlean, boxer legitimat la club voința Craiova. În urma agresiunii, victima a fost desfigurată, s-a ales cu rupt maxilarul rupt, fiind operat ca să i se refacă oasele feței. Bărbatul mai spune că a sesizat poliția și așteaptă să vadă ce măsuri vor fi luate.

Reprezentanții Poliției doljene spun că într-adevăr au fost sesizați cu privire la agresiune și au deschis un dosar penal:  „în cursul zilei de 11 septembrie, polițiștii craioveni au fost sesizați cu privire la faptul ca intre 2 minori de 16 ani, din Craiova, ambii elevi în clasa a X-a, ar fi avut loc un conflict spontan. Din cercetările efectuate până în prezent, polițistii au stabilit faptul ca agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urma fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Politistii au intocmit un dosar penal, in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, urmand ca la finalizarea cercetarilor dosarul sa fie inaintat, cu propunerile corespunzatoare, unitatii de parchet competente”, a declarat inspector principal Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

UPDATE/ În cursul zilei de ieri (vineri, 14 septembrie), tatăl băiatului bătut a depus o nouă plângere prin care a sesizat faptul ca, joi seara, la spital, a venit agresorul care i-a solicitat să-și retragă plângerea inițială, încercând să-l intimideze. Cu privire la acest eveniment sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.