UN MARE INCENDIU ÎN LOCALITATEA OSTROVENI

0
331

În data de 28.08.2019, ora 14.15, Garda Intervenție Pompieri Bechet a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, Secția Pompieri Segarcea cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și Secția Pompieri Băilești cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit propietatea unei persoane din com. Ostroveni, sat Lișteava, incendiul propagându-se și la gospodăriile învecinate.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă în curtea persoanei de la care a pornit incendiul la plante furajere, anexe gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit, dar şi la vecinătăţi la anexele gospodăreşti şi gardul din lemn. În urma incendiului au fost afectate 4 propietăţi astfel:

– La primul propietar a ars acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp, trei anexe gospodăreşti confecţionate din lemn pe o suprafată de aproximativ 120mp, plate furajere şi anvelope depozitate în anexe.
– La cel de-al doilea propietar a ars acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp și aproximativ 10 ml gard.
– La cel de-al treilea propietar a ars acoperiș casă de locuit pe aproximativ 40 mp confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă şi acoperișul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aprox 25 mp și aproximativ 1000 kg lemne foc.
– La cel de-al patrălea propietar au ars aproximativ 20 ml gard și aproximativ 200 kg lemne foc.

La incendiu a participat şi un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D dar şi S.V.S.U Sadova cu o autospecială, S.V.S.U Ostroveni un tractor și o cisternă, S.V.S.U Dăbuleni o autspecială și S.V.S.U Valea Stanciului o autospecială. Cauza incendiului fiind un cablu electric neizolat corespunzător.

ISU DOLJ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.