Universitatea Craiova acționează în instanță Gazeta Sporturilor

1520

univComunicat oficial

Universitatea Craiova acționează în instanță publicația Gazeta Sporturilor

Urmare a articolului Debut suspect de play-off! În două orașe din țară s-a pariat masiv pe un fotbalist la Astra – CS U Craiova”, apărut în ediția online a Gazetei Sporturilor, clubul Universitatea Craiova va acționa în instanță atât publicația în cauză, cât și pe autorul materialului.

Excludem din start orice posibilitate ca un jucător al nostru să fie implicat în asemenea fapte și ne distanțăm de orice material cu semnătura lui Alexandru Răducanu, așa cum ar trebui s-o facă și publicul de bună credință, indiferent de echipa pe care ar susține-o. Alexandru Răducanu este, de altfel, și autorul articolelor NESEMNATE publicate, de-a lungul timpului în GSP cu scopul de a mânji imaginea Universității Craiova. Domnul Răducanu este cunoscut ca omul de casă al unui personaj de tristă amintire care aproape a distrus fotbalul craiovean, angajatul GSP neezitând să preia, fără o minimă verificare, orice elucubrație emisă pe Facebook de acesta, chiar și la miezul nopții, nu înainte de a-i face, totuși, serviciul de a-i corecta nenumăratele greșeli gramaticale.

Deplângem nivelul foarte scăzut la care a ajuns Gazeta Sporturilor, o publicație odinioară respectabilă care acum e dispusă să se transforme, benevol și fără scrupule, în fițuica unor personaje de tristă amintire ale fotbalului și într-un instrument de manipulare care răspândește minciuni josnice. De altfel, tocmai această coborâre inacceptabilă a ștachetei în ceea ce privește profesionalismul și nivelul jurnalistic, a determinat clubul Universitatea să retragă acreditările angajaților publicației la conferințele și acțiunile oficiale ale clubului nostru. Deși suntem conștienți că nu toți angajații de la GSP sunt de vină pentru aceste atacuri suburbane, nu putem să nu remarcăm că, de când Știința a intrat în playoff, aceste șarje s-au înmulțit. Fără să ne lăsăm intimidați, le transmitem tuturor fanilor si inamicilor Universității că lupta pentru podium a leilor este abia la început.