Urmărire pe Calea București pentru prinderea unui șofer fără permis

1055

Polițiștii craioveni au fost nevoiți să urmărească, azi-noapte, și să blocheze în trafic, pe Calea București, un șofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. S-a dovedit că nu avea permis de conducere, astfel că s-a ales cu dosar penal. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, azi-noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe strada Ion Țuculescu, au observat un autoturism, al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a mărit brusc viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, cel în cauză fiind blocat, în trafic, pe Calea Bucureşti.

Poliţiştii au stabilit faptul că la volanul autoturismului respectiv se afla un tânăr de 18 ani, din Craiova, care nu deţinea permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.