duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăACTUALITATEUSR Craiova continua politica de manipulare. Sau cum ”hotul striga hotii!”

USR Craiova continua politica de manipulare. Sau cum ”hotul striga hotii!”

USR continua politica duplicitara, cu jumatati de masura, lasand tot timpul loc de interpretare. Pentru ca nu au avut si nici nu au solutii adevarate pentru municipiul Craiova, fac un joc de glezna, sperand ca vor pacali inca odata electoratul cu campanii de imagine tipatoare, dar nimic mai mult.

Este si cazul PUZ-ului de pe Bulevardul Dacia, unde un dezvoltator local a cerut marirea suprafetei de construire.

Printr-un consilier local, USR Craiova lasa sa se inteleaga ca PUZ-ul cu pricina  a fost respins în ședinta Consiliului Local datorita voturilor USR.

O manipulare ieftina! Pentru ca fara votul majoritar al consilierilor locali PSD, care au votat impotriva acestui proiect de hotarare, useristii cu cele 5 voturi, din 27 cate sunt in total, ar fi putut sa faca fix NIMIC.

Tanarul consilier local USR, Alexandru Circeag, in schimb ar fi putut sa le explice craiovenilor legaturile colegului de partid Lucian Bernd Sauleanu cu mafia imobiliara, care si-a schimbat la un moment dat votul in favoarea unui client, iar pentru acest PUZ a facut lobby sa treaca.

Daca nu stie domnul consilier USR de ce colegul lui de partid Sauleanu a facut lobby pentru trecerea acestui PUZ, il indemnam sa il intrebe pe Sauleanu cine si-a cumparat casa si un teren intravilan de la unul dintre constructorii ”lacomi și tupeiști” (asa cum ii numeste consilierul local USR, Alexandru Circeag, pe dezvoltatorii din municipiul Craiova. Vezi foto stanga), care aveau PUZ-ul cu pricina pe ordinea de zi a Consiliului Local Craiova. Si tot pe Sauleanu sa il intrebe cine este vecin si bun prieten cu dezvoltatorul ”lacom și tupeist”? 

Si sustinerea lui Sauleanu sa treaca PUZ-ul a  fost publica. Domnului consilier USR i-as aminti proverbul romanesc: ”Hotul striga hotii!”. Sau ai vostri nu se pun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read