Va colabora noul prefect cu cuibul de ”viespii” din Prefectură condus Eugen Marinescu

4214
foto: oltenasul.ro
foto: oltenasul.ro
foto: oltenasul.ro

Vă mărturisesc că nu știam, până nu am văzute pe oltenasul.ro, cum arată noul prefect de Dolj Dan Purcărescu. Dar asta nu are nici o relevanță. Relevanță va avea comportamentul și acțiunile acestuia.

Dan Purcărescu vine după un prefect care, așa cum am spus într-un  titlu de articol, a reușit să redea demnitatea acestei funcții, după ce o ocupase indivizi ca Silviu Dumitru, Giugea Nicolae dar mai ales Eugen Georgescu.

Sobru, tot timpul atent, văzundu-și tot timpul de treburile instituției, Sorin Răducan a reușit să aibă ca prefect un mandat foarte bun. Trebuie spus că la această imagine au contribuit și colaboratorii acestuia de la Cabinet, Nuța Tudor, Alina Drăghici, Andrei Docea și Camelia Cazacu.

Are și Sorin Răducan o nerealizare și anume spargerea cuibului de ”viespii” din Prefectura Dolj, condus de Eugen Marinescu.

Acest cuib nu a putut fi spart de nimeni, și cu acești indivizi va avea de furcă, acum, acest domn Dan Purcărescu.  Sau poate că el va colabora cu aceștia. Rămâne de văzut