Vernisajul expoziției  ”Culoare și Lumină” pe simezele Galeriei Vollard, luni 3 iunie 2019, ora 17:00

0
1594

Casa de Cultură Traian Demetrescu, Universitatea din Craiova, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Prof. univ. dr. Irineu Ion POPA, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, organizează expoziția ”CULOARE ȘI LUMINĂ”. Vernisajul expoziției  ”Culoare și Lumină” pe simezele Galeriei Vollard, luni 3 iunie 2019 ora 17:00.

Expoziția aduce pe simeze lucrările de grafică, pictură și sculptură a studenților și masteranzilor celor două secții Artă Sacră cu specializările: Restaurare și Conservare Icoană și Pictură Murală dar și secția laică de Arte Plastice cu specializările Pictură și Sculptură, din cadrul departamentului de Arte Vizuale a Facultății de Teologie Ortodoxă. Vor fi expuse deasemenea lucrările care au primit premii naționale cu prilejul Centenarului Unirii organizat de Ministerul Educației Naționale.

Coordonatorii studenților departamentului de Arte Vizuale sunt cadrele de didactice: lector univ. dr. Emilian Popescu, lector univ.dr.Emilia Burlan, lector univ.dr.Alexandrina Bădescu, asistent univ.drd.Adrian Bănică, asistent univ.drd. Gabriel Giodea și asistent univ.drd.Dan Nica. Curatorul expoziției este criticul de artă Magda Buce-Răduț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.