Vezi ce Rezoluții a adoptat PSD Dolj în Comitetul Executiv Județean. Cosmin Vasile secretar general

3975

cex psdPartidul Social Democrat Dolj s-a întrunit miercuri, 15 februarie 2017, în ședința Comitetului Executiv Județean în care a fost adoptată rezoluția de exculdere din PSD a primarului municipiului Iași Mihai Chirica dar și a europarlamentarului Cătălin Ivan.

„Am solicitat întrunirea Comitetului Național Executiv și excluderea din partid a domnului primar al orașului Iași Mihai Chirica, vicepreședinte al PSD. Ne –am gandit și am introdus pe ordinea de zi această rezoluție. Au fost persoane care au cerut introducerea unui amendament de excludere și domnlului europarlamentar Cătălin Ivan. Aceste persoane au ieșit public și au făcut anumite declarații contrare partidului. Considerăm că dacă vor să critice trebuie să facă acest lucru în interiorul partidului nu în afara lui pentru a-și face capital electoral propriu pe o situație emoțională”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv au fost adoptate mai multe rezoluții printre care rezoluții de susținere a Guvernului Grindeanu, dar și de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

„Am adoptat o rezoluție de susținere a Guvernului Grindeanu pentru că este un guvern ales prin vot legitim și pentru că am avut un an de zile în care lumea ne-a certat că și-a dat demisia Ponta, nu își mai dă demisia nimeni. Considerăm că acest guvern nu a greșit cu nimic, doar că nu a comunicat suficient. A doua rezoluție pe care am luat-o a fost de susținere a președintelui PSD Liviu Dragnea, pentru că au fost voci din afara partidului care au susținut că ar trebui să își dea demisia. Noi considerăm că Liviu Drangea este cel care a condus organizația corect, am avut rezultate bune atât la alegerile locale cât și la alegerile parlamentare, avem un program foarte bun de guvernare și în continuare ,în această formulă, cu Grindeanu și Dragnea partidul va merge înainte” a adăugat senatorul de Dolj.

Prin alte două rezoluții adoptate miercuri, 15 februarie 2017, PSD Dolj își arată implicarea activă în tot ce înseamnă construirea Spitalului Regional dar și a Autostrăzii Craiova – Pitești.

În cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dolj a fost adoptată și rezoluția prin care Cosmin Vasile a fost numit în funcția de secretar al PSD Dolj, locul de trezorier va fi ocupat de Mihai Neațu iar Eliza Peța, Daniela Barbu și Cosmin Durle au devenit vicepreședinți.

Citiți mai jos rezoluțiile adoptate de Comitetul Executiv al PSD Dolj:

Rezoluție de susținere a Guvernului Grindeanu

Rezoluție de excludere din PSD a lui Mihai Chirică și Cătălin Ivan

Rezoluție de susținere a construirii autostrăzii Craiova – Pitești și a Spitalului Regional la Craiova

Rezoluție de sustinere a președintelui PSD, Liviu Dragnea