Viceprimarul Craiovei, Rela Filip, apel pentru tragerea la răspundere a celor care își bat joc de eforturile autorităților locale de menținere a curățeniei pe domeniul public

0
371

Viceprimarul Craiovei, Rela Filip, face un apel la craiovenii care plătesc taxe și impozite, în mod cinstit, să ia atitudine cu privire la cei care își bat joc de eforturile autorităților de a menține curățenia pe domeniul public: S-a întâmplat spre Hanul Doctorului – o remorcă de resturi provenite din demolări aruncată în mijlocul drumului! Astfel de personaje trebuie trase la răspundere!

Și eu plătesc taxe și impozite și din banii mei sunt plătiți oamenii care trebuie să facă mereu curat în urma acestor specimene.
Primăria Craiova nu mai gestionează activitatea Poliției Locale, care este încă din timpul stării de urgență în subordinea MAI, iar polițiștii au doar atribuții care țin de pandemie. Apelul de față se îndreaptă spre toți cetățenii, să ne unim împotriva acestor gesturi, dar mai ales să ne unim în a identifica astfel de oameni care nu doar că nu păstrează curățenia, ci chiar aruncă mereu gunoaie în orașul în care trăim!, spune Rela Filip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

seventeen − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.