Biroul Permanent Judetean al PSD Dolj a validat sambata, 16 martie 2023, candidatura Aureliei (Rela) Filip pentru Primaria comunei Pielesti.

Viceprimarul Craiovei, Rela Filip, se intoarce in localitatea natala pentru a-i oferi din experienta acumulata de-a lungul anilor:

”Dragii mei, viața mi-a oferit o nouă provocare! Am decis să îmi asum un pas înainte în cariera mea politică și să îmi pun în slujba oamenilor tot ceea ce am învățat în mai bine de 20 de ani de administrație, ca director al Sălii Polivalente, director al RAADPFL și viceprimar al Craiovei.
Mă înscriu în lupta pentru funcția de primar al comunei mele natale, Pielești, și sper să îi am alături de mine pe toți cei apropiați și dragi, dar și pe toți cei cărora le-am demonstrat că sunt capabilă să duc la bun sfârșit orice provocare. Vin din administrația unui oraș mare, condus de o femeie, și îmi voi folosi toată experiența pentru a dezvolta comunitatea de unde provin.
Răspund astfel solicitărilor pe care mulți dintre oamenii de seamă ai comunei mi le-au făcut de-a lungul timpului: să vin la primărie și să fac din Pielești o localitate dezvoltată, pe modelul de dezvoltare al Craiovei.
Pentru că acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat. Din păcate, luptele politice între vechea și actuala administrație nu au făcut decât să țină comunitatea pe loc. Eu însă voi face din Pielești o localitate modernă, europeană, frumoasă!
Îi mulțumesc președintelui PSD DOLJ Claudiu Manda, pentru susținere și încrederea acordată dintotdeauna.
Însă, pentru ca demersul meu sa aibă succes, vă rog să îmi fiți alături!”.