Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, la deschiderea Forumului Carierei: Este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Universitate din Craiova

0
7171

Astăzi și mâine, la Universitatea din Craiova, se desfășoară ediția a III-a a Forumului Carierei. La deschiderea Forumului , organizată în Aula Mihai I, a participat și viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, care a precizat că acesta este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Universitate. 

Cele mai puternice firme din Oltenia împreună cu Universitatea din Craiova prin INCESA şi Centrul de Consiliere şi Orientare în carieră organizează, astăzi și mâine, Forumul carierei, ediţia a III-a. Ateliere de lucru, interviuri, expoziţii pot însemna orientări şi debutul carierelor pentru care tinerii se pregătesc în sălile de curs.

Deschiderea Forumului a avut loc astăzi, în Aula Mihai I a Universității din Craiova, la eveniment participând și Stelian Bărăgan, viceprimar al Craiovei: “Forumul Carierei reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente organizate de Universitatea din Craiova în parteneriat cu mediul socio-economic din regiunea Oltenia. Proiectul vine în sprijinul studenților și le oferă acestora posibilitatea de a interacționa cu potențiali angajatori, precum și de a obține informații importante despre inserția lor pe piața muncii. În societatea modernă, educația ocupă un rol important în formarea individului, iar reprezentanții autorităților locale au sprijinit mereu inițiativele venite în acest sens.
Astăzi am participat la eveniment în calitate de reprezentant al Primăriei Municipiului Craiova, instituție care de fiecare dată a fost alături de mediul academic, implementând proiecte cu impact major asupra studenților și absolvenților Universității din Craiova”, a declarat Stelian Bărăgan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.