Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan și administratorul public, Sorin Manda, întâlnire de lucru cu autoritățile din Podgorița pentru a stabili moduri concrete de colaborare a celor două administrații locale

3104

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, împreună cu administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, au făcut, timp de două zile, joi și vineri, o vizită de lucru în Podgorița, capitala Muntenegru, pentru o serie de discuții vizând forme concrete de colaborare între cele două orașe.

Teme precum dezvoltarea mediului de afaceri, a programelor culturale si sprijinirea eforturilor de integrare a Muntenegrului in Uniunea Europeană au constituit agenda de lucru pentru membrii delegației municipiului Craiova, staff-ul Primăriei Podgorița și președintele Parlamentului din Podgorița.

Primarul din Podgorița, dr. Ivan Vukovic, s-a întâlnit, ieri, cu viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, și cu administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, pentru o rundă de discuții vizând modurile concrete de colaborare între cele două administrații locale.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre semnarea unui acord privind cooperarea celor două administraţii locale și stabilirea domeniilor cu cel mai mare potenţial de parteneriat.

În plus, s-a sugerat ca Podgorița şi Craiova să organizeze împreună o întâlnire a primarilor din Balcani, în vederea sprijinirii autorităţilor de la Podgorița şi Muntenegru în procesul de aderare la UE.

De asemenea, posibilităţile de cooperare în domeniul economiei sunt mari, după cum s-a mai subliniat în cadrul dicuțiilor, în special având în vedere planurile autorităților din Podgorița de a-şi consolida și extinde activităţile în toate domeniile pe plan internațional.