VIDEO. Stefan Stoica il vrea primar la Sadova pe Horatiu Buzatu…?????????

0
994

În goana dupa voturi, pentru lupta interna din PNL, premierul Citu alearga prin tara, si incearca sa ii convinga pe penelisti sa il sustina.

Si cum, la Dolj, Fane Stoica a schimbat-o ca la Ploiesti, si l-a tradat pe Orban pentru Citu, cel din urma a zis ca poate da o mana de ajutor, fiind ieri prezent in Sadova si Filiasi, pentru a sustine candidatii PNL la alegerile locale partiale din data de 27 iunie.

Cu toata eforturile, liberalii au reusit sa adune, la Sadova, aproximativ 200 de persoane, si cu cei adusi  din comunele vecine.

Pe langa toate gafele, cu premierul care a stat intre un condamnat penal si un candidat care a fost la PSD, cu presedintele penal al PNL Sadova care a vorbit dupa premier, dorind sa incheie el intalnirea, a venit si Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj, care a gafat si nici macar nu s-a corectat dupa aceea.

Probabil, de teama sa nu isi uite discursul, pentru ca are si cuvinte putine in vocabular, Stefan Stoica a spus ca Horatiu Buzatu va avea parte de sustinere ca sa schimbe comuna Sadova. Nu vrem sa credem ca nu stie numele candidatului, chiar daca acesta a venit de scurt timp la PNL de la PSD.

Candidatul PNL la Sadova se numeste Horatiu Lazar dar poate ca Stefan Stoica are ceva ganduri sa dezvolte comuna si cu Horatiu Buzatu. Din cate stim, Horatiu Buzatu nu are afaceri in domeniul constructiilor dar o stii Stefan Stoica mai multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.