Zâna Tăiețeilor – premieră cu casa închisă, sâmbătă, la Teatrul Colibri Craiova! Mai sunt locuri pentru duminică

432
Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova anunță pentru acest week-end în premieră spectacolul Zâna Tăiețeilor. Cei care nu au reușit să obțină bilete pentru sâmbătă, acestea fiind epuizate, au posibilitatea să-i vadă pe îndrăgiții actori duminică.
Zâna Tăiețeilor este un spectacol de Alina Nelega
Regia: Gavril Cadariu
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica: Zeno Apostolache
Distribuția: Alis Ianoș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Marin Fagu, Adriana Ioncu
De ziua lui, Bongo, motanul cel poznaș al Mădălinei, are o singură dorință: s-o întâlnească pe Zâna Tăițeilor. Mai ales pentru că tăițeii sunt mâncarea lui preferată, iar Mădălina are grijă să nu lipsească de la nicio masă, sub nicio formă: cu lapte, cu gem, cu brânză, caramel sau nucă. Dar nimeni n-a auzit de Zâna tăițeilor, deși ea trebuie să existe, că doar tăițeii au și ei o zână, nu? Așa că cea care poate să-l ajute pe Bongo, cea care știe tot despre lumea poveștilor, este Zâna Zânelor, bineînțeles. Aventura începe, iar în drumul lor spre Zâna Zânelor cei doi au de înfruntat obstacolele cu care se confruntă 1ecare copil și pisic, atunci când ies în stradă. Vor reuși oare? Spectacolul vă răspunde la această întrebare, iar dacă sunteți curioși, vă așteptăm să aflați unde e Zâna Tăițeilor și cum i s-a îndeplinit dorința lui Bongo.
Preţ bilet: 20 lei / pers.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri:
– de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00
– duminica, între 10:00 – 13:00
Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro,

www.facebook.com/TeatrulColibri
Organizatorii reamintesc faptul că:
• se ocupă doar 30% din capacitatea sălii, numărul maxim admis de persoane fiind de 90;
• agenția de bilete rămâne închisă 15 minute înainte de începerea spectacolului (sâmbăta, între 17:45 – 18:00, iar duminica, între 10:45 – 11:00);
• purtarea măștii este obligatorie;
• accesul în sală se face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic;
• se stă doar pe rândurile pare, distanțarea fizică în sală făcându-se și prin păstrarea a 3 scaune libere între spectatori. Un adult poate sta lângă maximum 2 minori.
• nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!
• după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.