Zece doljeni reținuți pentru o încăierare în Coțofenii din Față!

540

Ieri, 26 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au reținut 8 bărbați și 2 femei cu vârste cuprinse între 18 și 47 de ani, 7 dintre aceștia din comuna Coțofenii din Faţă și 3 din comuna Goiești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cele zece persoane au fost implicate într-o încăierare oprită de ”mascații” de la Intervenții Speciale, pe o stradă din Coțofenii din Față, iar polițiștii au cerut, astăzi, arestarea lor.

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, cei în cauză ar fi fost implicați într-o altercație, în ziua de 19 octombrie a.c., izbucnită pe o stradă din comuna Coțofenii din Față, în urma căreia o persoană a primit îngrijiri medicale, de la un echipaj de ambulanță sosit la fața locului, fără a fi ulterior transportă la spital.

Conflictul a fost aplanat imediat de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti, Poliţiei Municipiului Craiova şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, care s-au deplasat la faţa locului.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că, în timpul conflictului, persoanele împlicate în altercație și-ar fi adresat reciproc amenințări și ar fi aruncat cu pietre unii în ceilalții.

Totodată, au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuințe și autoturisme ale persoanelor implicate.

Avand în vedere probatoriul administrat de polițiști, toate cele 10 persoane implicate în conflict au fost reținute pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentate unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.