Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj, prezent la manifestările dedicate împlinirii a 125 de ani de atestare documentară a Spitalului Filișanilor

0
421
Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a fost prezent, astăzi la ceremonialul organizat pentru a marca 125 de ani de atestare a Spitalului Filișanilor, din Filiași și a oferit o plachetă aniversară conducerii unității medicale.
 „125 de ani de atestare documentară a Spitalului Filișanilor a fost un prilej bun de a marca importanța pe care noi, la Consiliul Județean Dolj, o dăm sănătății publice.
Am fost astăzi prezent la ceremonialul religios și la evenimentul care a marcat 125 de ani de când acest spital era menționat în testamentul prin care Smaranda Filișanu dona județului nostru „moșia Filiașiu“. Am celebrat astfel longevitatea unei instituții puse în slujba vieții, dar și un exemplu de responsabilitate și generozitate care a traversat timpul.
Cu această ocazie, am felicitat cadrele medicale și echipa de management pentru că ne sunt aliați în eforturile puse zi de zi în slujba sănătății oamenilor.
De altfel, noi am așezat acest domeniu în centrul strategiei investiționale din ultimii ani și continuăm, în mandatul curent, să modernizăm, să dezvoltăm și să dotăm noi structuri. Contribuim astfel la îmbunătățirea condițiilor oferite atât pacienților, cât și acestor veritabili eroi ai unei perioade de mari provocări, medici și asistenți care, prin devotament, prin capacitatea de dăruire, demonstrează că merită toată încrederea.
Pentru a marca aprecierea noastră, am oferit conducerii Spitalului Filișanilor o plachetă aniversară și promisiunea că îi vom susține în continuare”, a precizat Cosmin Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.