Craiova: Salubritate Craiova va ridica etapizat pubelele date în comodat populației

0
416

Ca urmare a încetării activității de colectare a deșeurilor pe raza municipiului, Salubritate Craiova va proceda, în următoarea perioadă, la recuperarea recipientelor de precolectare date în comodat persoanelor fizice care nu și-au manifestat în scris intenția de a le păstra.

Conform graficului, în ultima săptămână de colectare a deșeurilor, respectiv în perioada 24.06-30.06.2021, reprezentanții societății vor merge în teren alături de echipaje pentru a ridica o parte dintre cele peste 19.000 de pubele aflate în folosința abonaților. Având în vedere numărul mare de recipiente existente în posesia persoanelor fizice, programul de ridicare va continua și după data de 1 iulie 2021, respectiv data de intrare pe piață a noului operator, utilizatorii fiind informați în prealabil asupra zilelor în care se va face predarea pubelelor către echipajele Salubritate Craiova.

Reamintim abonaților noștri faptul că au posibilitatea de a păstra recipientul primit de la Salubritate, în baza unei solicitări scrise, pe care o pot transmite la adresa craiovacurata@yahoo.com sau o pot depune la registratura societății noastre, situată în strada Brestei, nr 129A.

Pubela va putea fi păstrată doar cu condiția achitării contravalorii acesteia, respectiv:

-88,86 lei (TVA inclus) pentru pubela de 120 litri

-102,82 lei (TVA inclus) pentru pubela de 240 litri

În cerere, abonatul va menționa un număr de telefon la care pot fi contactați pentru stabilirea detaliilor în vederea întocmirii facturii.

Persoanele fizice care nu doresc să aștepte venirea reprezentanților noștri pentru a putea preda pubela, au posibilitatea să o returneze la punctul nostru de lucru din strada Fluturi nr. 48 (program luni-vineri, între orele 7-15).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.