Marius Pieleanu: AVANGARDE NU A FACUT nici un sondaj la Craiova

4079

Un fakenews, prost scris de niste baieti, la o bere data de pomana, in care se spune ca Lia Olguta Vasilescu are sub 20% in preferintele craiovenilor, a fost preluat de presa centrala si rostogolit.

Pentru ca au afirmat in fakenews-ul cu pricina ca au  intrat in posesia unui sondaj de opinie realizat de AVANGARDE la Craiova, azi am mers direct la sursa si l-am sunat pe conferențiar universitar doctor Marius Pieleanu.

Sociologul Marius Peileanu nu numai ca infirmat acest procent dar a ne-a declarat in exclusivitate ca AVANGARDE nu a facut nici un sondaj la Craiova sau judetul Dolj. 

”Va spun in exclusivitate ca AVANGARDE NU A FACUT nici un sondaj la Craiova sau in judetul Dolj. Dar pentru ca eu sunt pozitiv in gandire astept o comanda in acest sens. Si daca vine, o onoram. Probabil ca cei care scriu se folosesc de numele AVANGARDE pentru a-si credibiliza informatia. Repet: AVANGARDE nu a facut nici un sondaj in aceasta perioada la Craiova sau in judetul Dolj”, a declarat sociologul Marius Pieleanu pentru gazetadedolj.ro.