Festivitatea de premiere – Olimpiada Națională de Limba Franceză. Vezi olimpici câștigători din Dolj!

620

Olimpiada Națională de Limba Franceză – Festivitatea de premiere

Rezultatele obținute sunt pentru toţi o adevărată bucurie şi totodată o măsură a recompensării muncii fiecăruia!

În prezența reprezentantului Ministerului Educației, dna inspector general Manuela Anghel, a doamnei inspector de limba franceză, Adriana Sălceanu, a doamnei președinte a Comisiei Centrale, Cristiana – Nicola Teodorescu, prof. univ. dr. Universitatea din Craiova, a vicepreşedintei Comisiei Centrale, Sonia Berbinski, prof. univ. dr. Universitatea din Bucureşti, a vicepreşedintei comisiei, Daniela Dincă, conf. univ. Univesitatea din Craiova, a domnului Mikaël Koriche, ataşat de cooperare educativă Ambasada Franței în România, a reprezentanților ISJ Dolj, a elevilor, părinților și cadrelor didactice, a avut loc astăzi Festivitatea de premiere a elevilor participanți la Olimpiada de Limba Franceză.

Felicitări, dragi elevi! Felicitări tuturor cadrelor didactice care au coordonat activitatea acestor elevi minunați! Sperăm că v-ați simțit bine la Craiova și veți reveni cu drag!Felicitări doamnei inspector Adriana Sălceanu! Felicitări profesorilor de limba franceză pentru excelență și dăruire! Vă mulțumim pentru toată implicarea și pentru tot efortul depus! Organizarea Olimpiadei de Limba Franceză a însemnat enorm de multă muncă făcută cu devotament și dragoste!

Felicitări celor care au urcat Doljul pe podiumul național, elevi și profesori!

Premiul I, clasa 10 B: LICA ELVIRA COSMINA, Colegiul Național ”Fratii Buzesti”, prof. dr. POPI DORINA LOREDANA

Mentiune Ministerul Educației, clasa 12 N: ȚIȚIRIGĂ TUDOR GABRIELA DARIA, Colegiul Național ”Carol I”, prof. GHITA DENISA

Mentiune Ministerul Educației, clasa 12 B: ȘTIUCĂ GABRIELA RAMONA, Colegiul Național ”Carol I”, prof. CALIN RALUCA

Mentiune Ministerul Educației, clasa 10 N: VASILCOIU DARIA MIHAELA, Colegiul Național ”Carol I”, prof. CALIN RALUCA

Mentiune Ministerul Educației, BULACU DIMITRI ELIAN, Școala Gimnazială Terraveda Craiova, clasa VII, prof. BADEA RAMONA

Mentiune speciala ISJ Dolj, clasa 8 N: MIHAILESCU SONIA ALEXANDRA – Colegiul Național ”Carol I”, prof. PREDA CRISTINA

Mulțumim pentru sprijin autorităților naționale, județene și locale, Ministerului Educației, Instituției Prefectului Județului Dolj, Consiliului Județean Dolj, Primăriei Craiova, Universității din Craiova, Asociației Profesorilor de Limbi Romanice, librăriei Cărturești, tuturor sponsorilor! Mulțumim Colegiului Național ”Elena Cuza” pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a olimpiadei, Colegiului Economic ”Gh. Chițu”, Liceului Tehnologic ”C.D. Nenițescu”, gazde ale elevilor și profesorilor însoțitori din toată țara, Liceului Voltaire, Liceului de Arte ”Marin Sorescu” și Palatului Copiilor din Craiova!

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pe toată durata Olimpiadei! Sărbători binecuvântate!

ISJ Dolj