Lui Aurică nu prea îi priește toamna!

0
439

Lui Aurică Solomon nu prea îi priește toamna. De fapt se pare ca nu prea îi mai prieste mai nimic.

Dacă textele postate de Aurică pe Facebook, ar fi analizate de un psiholog, probabil că am afla multe lucruri.

Vă las, aici, ultimul text. Nu vă chinuiți să-l înțlegeți, ca nu aveti ce.

Înteleg doar el si vocile, vocile care îi dictează.

”Daca am mai mult timp la dispozitie si m-am implicat in acest proiect de a reda Craiova craiovenilor, observ in acest oras atatea imensitati de mizerie, de tristete, incat omul care are de toate si este fericit nu se poate gandi la toate acestea fara sa se rusineze de fericirea lui.

Eu, din pacate, nu pot face nimic pentru fericirea altuia. Simt in mine obligatia imperioasa de a fi fericit, dar mi se pare vrednica de dispret orice fericire care nu se obtine decat pe seama altuia. Singurele izvoare ale nenorocirii oamenilor sunt ambitia si zgarcenia. Oamenii vor sa aiba totul si dorinta de a avea mereu mai mult ii face nefericiti. Daca ar vrea sa traiasca simplu si sa se multumeasca numai cu implinirea adevaratelor nevoi, in Craiova ar domni bucuria, pacea si unirea.

P.S.Cine imi suporta greselile devine stapanul meu. Cand oamenii fac mai putin decat le sta in putere, iar acel putin il fac si prost, imi este lehamite de ei si nu pot sa-i sufar. Este mult mai bine sa te supui unui om destept decat sa conduci niste prosti”, sursa Facebook Aurică Solomon.

PS.: După ce a micționat pe Pro România, Aurică a fost dat afară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.